Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пологівська РДА працює у новому форматі

На сайті Пологівської РДА зазначається, що з 1 квітня 2021 року розпочала свою роботу Пологівська районна державна адміністраці Пологівського укрупненого району.

Підрозділи реорганізованих Більмацької, Гуляйпільської, Розівської, Оріхівської, Токмацької райдержадміністрацій шляхом приєднання до Пологівської райдержадміністрації знаходяться у стадії припинення.

Натомість на територіях працюватимуть спеціалісти віддалених робочих місць апарату та структурних підрозділів Пологівської райдержадміністрації.

Мешканці зазначених колишніх районів мають можливість і надалі звертатися сюди до спеціаліста по роботі зі зверненнями громадян, служби у справах дітей, цивільного захисту, відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та комунального господарства, відділу економічного та агропромислового розвитку і захисту довкілля.

Переважна частина архівної документації також залишається на місцях, де працюють спеціалісти архівного відділу.

Наразі Пологівська райдержадміністрація працює в новому форматі, з оновленою структурою. В райдержадміністрації створено структурні підрозділи із управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділів цивільного захисту, фінансів, економічного та агропромислового розвитку і захисту довкілля, освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та взаємодії з органами місцевого самоврядування, містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства, архівного, цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, відділи апарату.

5 квітня голова райдержадміністрації Артур Крупський провів оперативну нараду за участю голови районної ради Сергія Калашника, голів ОТГ, заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації, керівників оновлених структурних підрозділів райдержадміністрації.

В режимі онлайн в нараді взяли участь міський та сільські голови, керівники ДСНС, охорони здоров’я, Держпродспоживслужби, центру зайнятості населення, відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду, які надали повну оперативну інформацію по району.

Голова райдержадміністрації проаналізував проблемні питання та надав відповідні доручення до виконання.

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН