Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У податковому відомстві Херсонщини вперше з моменту оголошення карантину відбувся конкурс

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі розпочався конкурс на заміщення 19 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В». Оголошення про його проведення розміщене на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті податкового відомства області 26.03.2021.

Це перший конкурс, який відбувається в умовах карантинних обмежень. Випробувати свої знання та професійну компетентність виявили бажання 59 осіб. Конкурс, як того вимагає Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами), складається з етапів, які залежать від категорії посади, на яку претендує кандидат.

Спершу конкурсанти на посади будь-якої категорії проходять тестування на знання Конституції України, законодавства про запобігання корупції, державну службу та інших нормативно-правових актів з використанням спеціального програмного забезпечення. Претенденти, які успішно склали тестування, допущені до наступних етапів конкурсу.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН