Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині значно погіршилася епідеміологічна ситуація

Про це Юрій Ромаскевич заявив у соціальних мережах.

Доброго ранку шановні мешканці Херсона та Херсонської області! На превеликий жаль, у день Благовіщення Пресвятої Богородиці, нехай буде благословенним ЇЇ ім’я, мені необхідно звернутися до Вас з надзвичайно тривожним повідомленням.

Протягом останніх годин стрімко погіршується епідемічна ситуація із захворюванності на COVID-19. Зростає кількість інфікованих, хворіють діти, хворіють вагітні, зростає рівень госпіталізації, зростає смертність….

Причин такої ситуації багато – це і циркуляція нових більш заразних штамів, міграція населення (останні 2 тижні весь Миколаїв знаходиться на наших ТРЦ та розважальних закладах), юридична неможливість (внаслідок знаходження у жовтій зоні карантинних обмеженнь) впровадження обов’язкових для виконання обмежувальних рішень обласної ТЕБ та НС, повне або часткове невиконання наших рекомендацій з боку органів місцевого самоврядування. Але головна – це невиконання простих протиепідемічних заходів – соціального дистанціювання, використання засобів індивідуального захисту, уникнення місць скупчення людей…

На жаль ця безвідповідальна поведінка ставить під загрозу життя і здоров’я на всіх! Ми впритул наближаємся до так званих “пікових навантажень” і за рівнем захворюванності і за рівнем госпіталізації! Попереду декілька тижнів важких випробувань!

Звертаюсь до керівників органів місцевого самоврядування, керівників підприємств та установ області, підприємців – зараз не час для популізму! Настав час рішучих дій! Уважно разом з нашими громадянами знайомимось з рішеннями обласної ТЕБ та НС, та виконуємо їх! Ціна питання сотні врятованих або втрачених життів! Серед них може бути і ваше життя, або життя близької вам людини! Гуртуємось! Всім здоров’я!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН