Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні актори презентували виставу у херсонській бібліотеці

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося музичне дійство “Пан Коцький”, яке присвячене до Міжнародного дня театру. Вистава поставлена за мотивами однойменної української народної казки у сучасній обробці, використані фрагменти лібрето Дніпрової Чайки, класичні, народні та авторські музичні твори. Акторами є учасники літературного театру- студії “Чеширський кіт” ,яку очолює Булавіна Вікторія Ігорівна.

Саме через музичну виставу “Пан Коцький” організатори спонукають глядачів та читачів краще пізнавати твори українських класиків. Музична п’єса має сучасний характер але сюжетна лінія витримана і доведена до авторського бачення фіналу. 

Цим заходом було розпочато програму тижня дитячого читання та святкування 160- річчя від дня народження Дніпрової Чайки. Маленькі актори та їх батьків були задоволені результатами і запевняли, що ще не один раз будуть приймати участь у подібних заходах. 

Потрібно зазначити, що вистава транслювалась в прямому ефірі, а батьки мали змогу спостерігати з іншої зали Директорка бібліотеки Ракша Анжела Борисівна запрошує всіх охочих завітати до бібліотеки та стати активними учасниками ще багатьох не менш цікавих заходів. 

Тож не гайте часу і завітайте до бібліотеки – проведіть вільний час весело та з користю!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН