Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Музиківці відбудуться громадські слухання

Детальний план території виконаний з метою визначення меж та розміщення земельної ділянки (загальною площею 0,0225 га) –  проїзду  до земельної ділянки Гуцол Людмили Миколаївни (вул. І Львівська,15) між 2-ма земельними ділянками (вул. І Львівська, 13 і І Львівська, 17) в селі Музиківка, Білозерського району Херсонської області.

Наявний детальний план території розроблений відповідно до чинних норм та правил, що забезпечує нормативне обґрунтування розміщення об’єктів забудови на земельних ділянках та елементів інженерно–транспортної інфраструктури.

Технічні рішення, що прийняті в документації ДПТ, відповідають вимогам екологічних, санітарно-гігієнічних, протипожежних та інших діючих норм і правил, згідно діючого законодавства.

Пропозиції до детального плану направляти до Виконавчого комітету Музиківської сільської ради за адресою: Херсонська обл., Білозерський р-н, с. Музиківка, вул. 40 років Перемоги, 18, кабінет землевпорядника до 12.00 години 30.04.2021 року.

Дата проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення «Детального плану території відносно території проїзду до земельної ділянки за адресою: с. Музиківка, вул. І Львівська, 15 між земельними ділянками вулиця І Львівська, 13 і вулиця І Львівська, 17 Білозерського району Херсонської області» –  05.05.2021 року о 14:00 в с. Музиківка по вул. І Львіській та о 15.00 в залі засідань сільської ради (с. Музиківка по вул. 40 років Перемоги, 18)

 

 

Про надання дозволу на розробку детального плану території (Гуцол Л.М.)

 

Детальний план території відносно території проїзду до земельної ділянки за адресою: с.Музиківка, вулиця ІЛьвіввська, між земельними ділянками вулиця ІЛьвівська,13 та вулиця ІЛьвівська, 17

 

Розпорядження сільського голови №43 від 31.03.2021 року “Про організацію громадських слухань (Гуцол Л.М..)”

Музиківська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН