Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учні Новокаховської музичної школи здобули перемогу на Міжнародному конкурсі-фестивалі в Туреччині

Дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «OPENARTFEST – Ankara 2021» – це престижний форум, в якому брали участь представники Болгарії, Туреччини, Сербії, Північної Македонії, Німеччини та України. До конкурсного журі у номінації інструментальний жанр надійшло 537 заяв! Це була запекла боротьба молодих талантів, яка дає унікальну можливість юним виконавцям проявити свої здібності та таланти. КЗ «Новокаховська дитяча музична школа» (директор Катерина Козлова) у конкурсі представляли четверо учнів: Ракоча Іван, Шевченко Назар, Брязгін Родіон та Шевченко Ілля (викладач Валентина Коновалова).

Юні талановиті акордеоністи своїми виступами зачарували високопрофесійне поважне журі. Обдарованість та талановитість вихованців, вдало обрані музичні композиції для конкурсної презентації, їх щире та емоційне виконання в сумі дали найкращі результати – серед всіх учасників наші хлопці отримали найвищі бали – Дипломи І ступеня!
За активну професійну діяльність у підготовці переможців конкурсу викладачці Валентині Коноваловій вручена Подяка та сертифікат ГРАНТА. За професійну підготовку та активну підтримку учасників конкурсу директору КЗ «Новокаховська дитяча музична школа» Катерині Козловій вручена Подяка. Цей навчальний рік для учнів класу викладачки Валентини Коновалової Ракочі Івана, Шевченка Назара, Брязгіна Родіона та Шевченка Іллі є дуже вдалим – четверта перемога поспіль для кожного! Ми пишаємось перемогами наших учнів та їх викладача. Бажаємо нових творчих злетів, перемог та високих здобутків!

Відділ культури і туризму

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН