Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський міський перинатальний центр отримав анстипетичні та мийні засоби

Елементарні заходи сангігієни рятують життя! А регулярна дезінфекція рук і поверхонь здатна вберегти від зараження covid-19.

Особливої уваги та підтримки потребують медичні заклади. Тому Юрій Рожков, лідер Громадської платформи #Добро_переможе продовжує надавати їм благодійну допомогу у вигляді антисептичних та мийних засобів.

Партію ефективних сертифікованих деззасобів отримав і Херсонський міський перинатальний центр (раніше – пологовий будинок №1).

“Наш заклад передбачає стерильність і абсолютну чистоту, – ділиться враженнями головний лікар Центру Юрій Остапчук, – тож, ми вдячні кожній допомозі! Зараз ці великі ємності розподіляємо між усіма відділеннями. Додам, що Юрій Рожков привіз нам сьогодні не лише рідкі засоби захисту: у співпраці з Фундацією #Голландія_Україна та Благодійним фондом #Мангуст ми отримали ще й постільну білизну! А у попередні відвідування і функціональні ліжка, необхідне обладнання, медичний інструментарій… Така увага і небайдужість меценатів до закладу, де на світ з’являються маленькі херсонці, – надзвичайно приємна!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН