Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську запровадили обмежувальні заходи

З понеділка, 29 березня, по п’ятницю, 2 квітня, всі класи навчальних закладів Таврійської територіальної громади, починаючи з 1-го і по 11-й переведено на дистанційну форму навчання.

Про це сьогодні під час щотижневої апаратної нарада, яка пройшла під головуванням секретаря міської ради Андрія Хахалєва, повідомив заступник міського голови Анатолій Білий.

Такі превентивні заходи вводяться в зв’язку з стрімким зростанням  в області захворюваності на COVID-19.    

Аби не допустити спалаху коронавірусу та віднесення області до «червоної» зони епідемічної небезпеки, 26 березня регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на чолі з головою облдержадміністрації Сергієм Козирем прийняла рішення обмежити скупчення людей в навчальних і позашкільних закладах та на виробництві.

Наразі показник захворюваності в області становить 136 випадків на 100 тисяч населення. 28 березня виявлено нових 148 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. В суботу було зафіксовано 176  таких випадків.

Тому за рішенням обласної комісії ТЕБ та НС з 29 березня по 18 квітня на дистанційку переводяться всі учні закладів загальної середньої освіти.

Як доповів Анатолій Андрійович, скоріше всього, в такому ж режимі будуть навчатися і школи Таврійської громади.

На цей час забороняється відвідування закладів позашкільної освіти, проведення в школах батьківських зборів, робота гуртків, факультативів, спецкурсів, групових екскурсій та поїздок.

За словами Анатолія Білого, заклади культури громади ще тиждень тому перейшли на дистанційну форму роботи.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН