Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Родинне свято читання відбулося у херсонській бібліотеці

Здавна відомо, що родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, успіху, добра та злагоди. Вона є берегинею традицій наших пращурів та всього розумного, світлого, вічного, що наповнює життя яскравими фарбами та позитивними емоціями. Сім’я дає почуття згуртованості, вчить співпереживанню, доброзичливості й мудрості. А вся мудрість зберігається звичайно ж у книгах та казках.

Щороку в березні під час канікул в нашій країні проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. І саме в неділю 28 березня  він розпочався і для  читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Традиційно вже протягом багатьох років це відбулося у День родинного читання під час сімейного свята. Цього разу найактивніші родини зібралися на сімейній ПАРКовці, де на них чекали паркувальні місця із цікавими та несподіваними випробуваннями. Спершу вони пройшли повз ПАРКомат з літературними запитаннями  та «придбали» автомобіль,  який припарковували на певних місцях, що мали  різноманітні конкурси та забави.

Свято розпочалося так, як і звичайний ранок родини з дітьми «Ранковою заПАРКою» — діти збирали шкільний ранець, матусі – ланч-бокс, а татусі доправляли родину  у школу. Аби зберігати відповідну дистанцію на парковці, родинам допоміг танцювальний батл. Баба Яга, яка мала тут пільгове місце, попросила у родин допомогти  впізнати порушників  знятих на  фотореєстратор. Також на свято завітали Леопольд, що розважив інтелектуальною риболовлею,  та Крокодил зі своєю однойменною улюбленою грою.

Також всі учасники зробили закупи  у «Казковому суперПАРКеті», придбавши чарівні речі з казок за підказками. Усі учасники були нагороджені дипломами за активну участь у родинному святі читання «Сімейна ПАРКовка». А також отримали пам’ятні подарунки від бібліотеки. Звичайно ж це цікаві книжки!

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН