Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова ОТГ на Херсонщині долучився до деклараційної кампанії

Днями голова Виноградівської ОТГ Сергій Шматенко долучився до деклараційної кампанії – 2021 та задекларував минулорічні доходи. Начальниця Олешківської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Надія Кротко допомогла представнику місцевого самоврядування заповнити та подати декларацію через Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua).

Надія Кротко зазначила, що саме представники органів місцевого самоврядування власним прикладом допомагають формувати податкову культуру населення, вчити громадян добровільно звітувати про свої доходи та вчасно сплачувати податки. Ці кошти поповнюють місцеві бюджети та стають додатковим джерелом фінансування соціально-побутових потреб: освіти, медицини, бюджетної сфери, спрямовуються на реалізацію програм соціального та економічного розвитку місцевих громад.

На завершення зустрічі посадовець наголосила на відкритості податкової служби до конструктивного діалогу з представниками органів місцевого самоврядування та готовності надавати практичну допомогу. 

Вподобайте офіційні сторінки ДПС та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook. З нами Ви завжди будете в курсі податкових новацій!

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН