Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова українська авіакомпанія буде літати з Одеси в Анталью, Тбілісі та Єреван

Hова українська авіакомпанія «Bees Airline», нещодавно отримала сертифікат на перевезення пасажирів, та незабаром почне свої рейси з Одеси. Державіаслужба України дозволила авіакомпанії виконувати рейси по 29 маршрутам на регулярних і чартерних напрямках, в тому числі за трьома з Одеси.

За попередньою інформацією, вже з 28 березня будуть виконуватися чартерні рейси Одеса — Анталья, проте точні дати перельотів поки не відомі.

З 1 червня розпочнеться регулярне авіасполучення Одеса — Тбілісі — Одеса і Одеса — Єреван — Одеса. Рейси до закавказських столиць обіцяють зробити двічі на тиждень, але точного графіка теж поки немає.

НаразІ у авіакомпанії всього два борти з реєстраційними номерами UR-UBA і UR-UBB. Це літаки Boeing 737-800, які раніше літали у флоті «МАУ». До кінця року «Bees Airline» планує придбати ще два борти, а у 2022-му довести свій авіа-парк до шести повітряних суден.

Свій перший комерційний рейс «Bees Airline» виконала 18 березня по маршруту Київ — Шарм-еш-Шейх. Базовим аеропортом авіакомпанії став «Київ» імені Ігоря Сікорського (Жуляни).

Народна думка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН