Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні майбутні економісти завітали до податкової служби області (відео)

Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся День відкритих дверей. На екскурсію до Центру обслуговування платників Херсонської ДПІ завітали студенти факультету «Економіки, бізнес-аналітики та підприємництва» Херсонського національного технічного університету.

Майбутніх економістів зустрічали заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко та начальник Херсонської ДПІ Світлана Сидорович. Під час зустрічі Сергій Олефіренко розповів про структуру, пріоритетні завдання та функції податкової служби, окреслив повний спектр адміністративних послуг Центру обслуговування, які надаються платникам, зазначив основні інноваційні кроки у напрямі підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу.

У ЦОП студенти дізнались про сучасні нововведення та електронні сервіси, які значно полегшують роботу суб’єктів господарювання, ознайомилися з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам, процесом приймання та надання податкової звітності. Цікавою для відвідувачів стала інформація про щорічну кампанію декларування доходів, коли виникає право на отримання податкової знижки та як нею скористатися.

На завершення зустрічі студентів запросили до музею податкової справи Херсонщини, де голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» Херсонської області» Анна Чепок розповіла про історію виникнення податків і становлення податкової системи, ознайомила із експозиціями та стендами музею, які охоплюють історію виникнення податкової служби Херсонщини від дня створення й до наших днів. Молодь мала можливість поставити безліч цікавих запитань, на які отримали вичерпні відповіді від учасників зустрічі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН