Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колектив Херсонського водоканалу відзначив професійне свято

У третю неділю березня традиційно відзначають своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення України.
Сфера послуг – одна з найважливіших складових господарського комплексу. Адже це – вода, світло, газ та тепло в оселях, охайність і чистота вулиць, робота громадського транспорту, доступні та якісні побутові послуги. Існування цих благ – невід’ємна частина добробуту людей, запорука їх гарного настрою та самопочуття.
Херсонський Водоканал – одне з найбільших комунальних підприємств міста.

929 співробітників нашого підприємства щодня забезпечують містянам комфортні умови проживання, заповнюючи артерії водопровідних труб питною водою та відводячи по венах каналізаційних мереж продукти життєдіяльності.
Напередодні професійного свята, 19 березня 2021 року, фахівці Херсонського Водоканалу відзначили День працівників житлово-комунального господарства у стінах рідного підприємства.

На офіційному заході, який відбувся із дотриманням необхідних епідеміологічних обмежень, керівництво підприємства дякувало працівникам за вагомі трудові здобутки, самовіддану високопрофесійну працю, цілеспрямованість та відповідальність, значний особистий внесок у розвиток підприємства.

Почесними грамотами Директора підприємства, Грамотами та Подяками Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської обласної ради, Херсонської міської ради, Асоціації водоканалів України «Укрводоканалекологія», Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок, Херсонської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення було відзначено професіоналізм та досвід 76 працівників всіх підрозділів та служб.

Директору Водоканалу Михайлу ЧЕМЕРИСУ за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у вирішення питань захисту інтересів трудящих, соціального розвитку трудового колективу постановою Президії ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення України присвоєне почесне звання «Лауреат Премії галузевої профспілки» з врученням Нагрудного знака.
Бажаємо всім працівникам житлово-комунального господарства та жителям міста якісних комунальних послуг, міцного здоров’я і наснаги, достатку, благополуччя, взаєморозуміння та поваги, фінансової стабільності та миру!

Херсонводоканал

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН