Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вирішували фінансові питання житлово-комунальної сфери

Вчора відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, житлової політики, енергозбереження та благоустрою під головуванням Юрія Рожкова. Про це повідомили на сайті міської ради.

Члени комісії розглянули наступні питання:

– «Про розгляд питання щодо затвердження фінансового плану МКП «ВУВКГ м. Херсона» на 2021 рік»,

– « Про розгляд рекомендацій за результатами проведеного аналізу ефективності використання майна, фінансових ресурсів та інших активів департаментом житлово-комунального господарства Херсонської міської ради за період з 1 січня 2018 року по поточний період 2012 року».

А також депутати розглянули листи та звернення, що надійшли до постійної комісії (загалом 27), що стосувалися ремонту доріг, роботи ліфтів, функціонування міського причалу, виділення коштів на будівництво дитячих садків, проблем благоустрою тощо.

Голова комісії Юрій Рожков, вислухавши містян, зауважив, що деякі міські проблеми потребують комплексного підходу, але депутатам важливо почути позицію жителів Херсона, щоб якось відреагувати і спробувати їм допомогти у рамках повноважень комісії.

Комісією було винесено ряд рекомендацій для прийняття до уваги департаментом житлово-комунального господарства, а також пропозицій та уточнень, що будуть внесені до проєктів рішень позачергової сесії міськради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН