Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Два соціальних об`єкта відкриють цьогоріч у Запорізькій області

Про це сказав голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух. Він анонсував відкриття двох соціально значимих об’єктів, які капітально відремонтували у рамках програми Президента України.

Як повідомив очільник області, одним із  об’єктів є заклад дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко» у м. Гуляйполе. В рамках реконструкції у дитсадку утеплено зовнішні стіни та покрівлю, замінено вікна та двері, оновлено систему освітлення і вентиляції тощо.

Другий об’єкт – це відокремлений підрозділ «Інфекційна лікарня» комунальної установи «ТМО «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» у м. Мелітополь.  Медзаклад потрапив до програми «Велике будівництво», оскільки частина його приміщень перебувала в незадовільному стані і не відповідала чинним стандартам для встановлення нового обладнання.

 – Оновлення лікарні відбувалося за новітніми технологіями з використанням якісних матеріалів. Усі 125 ліжок цього медичного підрозділу забезпечені киснем. Його відкриття дозволить значно покращити ситуацію по ковідних ліжках в масштабах всієї області. Це важливо, бо саме кисень при лікуванні хворих на COVID-19 та інші схожі захворювання суттєво зменшує смертність. І ми раді, що в області такі проєкти реалізуються своєчасно і на високому рівні, – зазначив Олександр Старух.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН