Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомий спортсмен з Нової Каховки задекларував доходи

Цьогорічну деклараційну кампанію підтримав чемпіон юнацьких Олімпійських ігор 2014 року з метання молоту, чемпіон світу 2015 року серед юнаків, срібний призер чемпіонату Європи 2016 року серед юнаків, чемпіон Європи 2017 року серед юніорів новокаховчанин Гліб Піскунов, який закликав мешканців Нової Каховки задекларувати свої доходи.

Днями він завітав до податкової інспекції для виконання свого конституційного обов’язку та подав декларацію про свої минулорічні доходи.

Під час розмови зі спортсменом начальниця Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська наголосила на важливості декларування громадянами доходів та своєчасної сплати задекларованих податків. Адже військовий збір, який справляється з таких статків, спрямовується на зміцнення обороноздатності країни, а податок на доходи фізичних осіб наповнює місцевий бюджет та є джерелом фінансування соціальних і побутових потреб громади.

Також, з метою отримання актуальної податкової інформації, посадовець запропонувала Глібу підписатися на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у мережі Facebook, на що він з радістю погодився.

Наприкінці зустрічі Галина Серебрянська привітала молодого спортсмена з путівкою на Олімпіаду і побажала подальших спортивних успіхів та перемог.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН