Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі почали розвивати транспортну логістику

Про особливості програми розвитку розповів міський очільник Геннадій Труханов.

Існуюча транспортна логістика дісталася нам ще з радянських часів. У 21 столітті вона безнадійно застаріла. Очевидно, що намагатися продовжити життєвий цикл вже, по суті, нежиттєздатних систем за допомогою латання дірок набагато простіше. Але ми вже давно відмовилися від подібної тактики. Прикладом тому може служити якісний стрибок у розвитку електротранспорту. Ми одними з перших в країні стали працювати з європейськими партнерами, а також активно інтегруватися в загальну європейську транспортну систему.

Розроблені нами основні напрямки розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури забезпечать ще більший темп приведення транспортної мережі Одеси до євростандартів. В основі нової транспортної концепції знаходиться людина та її якість життя.

Підготовлений нами документ носить стратегічний характер. А це означає, що тим керівникам, які прийдуть після нас, не доведеться починати з нуля. В них буде можливість розвивати й покращувати те, що сьогодні починаємо ми. Нарешті, в цій наступності поколінь і є сенс будь-якої ефективної влади.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН