Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську пройшли урочистості з нагоди Дня народження Кобзаря

В Таврійську відбувся урочистий захід та  покладання квітів, присвячені  207-й річниці з дня народження видатного сина українського народу – Тараса Григоровича Шевченко.

В урочистостях взяли участь заступник міського голови Анатолій Білий, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимир Барсук, директор Таврійського Ліцею № 2 Віктор Нестерович.

Напевне, в Україні не має людини, яка б не перегортала сторінки «Кобзаря» Тараса Шевченка, строки якого мало кого залишають байдужим.

9 березня Великому Кобзарю виповнюється 207 років. За традицією, цього дня біля погруддя Тарасу Шевченко збираються учні та викладачі Ліцею № 2, патріотично налаштована громадськість Таврійська, всі, хто любить творчість видатного українського поета.  

Юні ліцеїсти з великою шаною та вдячністю поету згадали його важке, насичене жагою до волі життя, декламували вірші, присвячені Кобзарю, співали козацьких пісень. В них діти виразили свою любов до рідної землі, українського народу та генія України – Тараса Григоровича Шевченко.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН