Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська податкова відзначила Біосферний заповідник “Асканія-Нова” за сумлінну сплату податків

Колектив Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Ф. Е. Фальц-Фейна НААН відзначений Листом – подякою Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за зразковий приклад ведення підприємницької діяльності, високу податкову культуру, значний внесок у розвиток інвестиційної привабливості туристичної галузі Херсонщини та з нагоди сторіччя від дня створення.

Начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська вручила нагороду керівнику підприємства – Віктору Гавриленку та подякувала за нелегку працю усім працівникам Біосферного заповідника.

Наразі колектив установи налічує 254 працівники, яким вдається доглядати за заповідним степом, площею понад 33 тис. гектарів, десятками видів диких копитних, «червонокнижних» рослин, перелітних птахів, а в колекції дендропарку поєднувати більш ніж 1000 видів унікальних дерев і чагарників з усього світу.

Піклуються на підприємстві й про добробут Херсонщини та країни в цілому. Свідченням цього є майже 6,4 млн гривень податків і зборів та 4,5 млн гривень єдиного соціального внеску, сплачених торік до бюджетів усіх рівнів.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завжди підтримує бізнес, який чесно провадить діяльність і сумлінно сплачує податки.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН