25 лютого 2021 року в Херсонському вищому професійному комерційному училищі відкрито гастрономічну лабораторію, яка створена в рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» Міжнародної організації праці, що реалізується за фінансової підтримки Уряду Данії.
Лабораторію оснащено сучасним кухонним обладнанням з професії «Кухар», яке дає можливість опанувати такі новітні технології як термоміксінг, фьюжн-кулінарію, технологію папільот, технологію комфі тощо. У рамках відкриття лабораторії ресторатори з різних міст України провели майстер-класи для учнів та майстрів виробничого навчання.
У ході інтерактивної діалогової панелі «Від теорії – до практики, від практики – до виробництва» Олексій Александров, гастро-менеджер Херсонської філії Південної асоціації шеф-кухарів України та експерт проекту, презентував професійний стандарт з професії «Кухар»
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Таврійську громаду прикрасили синьо-жовтими стрічками
- Нові технології російської армії: у середмісті Херсона з’явилися дерев’яні “їжаки”
- Тварини у “Казковій діброві” у Новій Каховці залишились без засобів виживання: як допомогти
- Під час війни Херсонщина втрачає гектари лісу: на їх відновлення потрібні мільйони і роки
- Російські військові відбирають у населення мобільні телефони через підозри у викритті їх позицій