Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Синоптики розповіли, якою буде погода на Херсонщині

В південних регіонах значно погіршилася погода.В Херсоні засніжило та стовпчики термометра опустилися нижче нуля. Якою буде погода у найближчі дні, розповіли синоптики синоптики Херсонського обласного центру з гідрометеорології. Сьогодні на мешканців Херсона та області очікує вітер південно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі  вдень сягатиме 1-6° тепла.

На 30 січня прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі невеликі опади, вдень невеликий дощ. Вночі слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла.

На 31 січня. Хмарно з проясненнями. Вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вночі місцями слабка ожеледь, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла.

На 01 лютого. Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ. Вітер південний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла.

На 02 лютого. Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 4-9° тепла.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН