Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші відбулося засідання ради ректорів

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр  Співаковський:

– На засіданні ради ректорів ХДУ разом з колегами – Юрий Беляев (ректор 1996-2011), Александр Ходосовцев (ректор 2012-2015), Василий Стратонов (ректор 2015-2017) та першим проректором Сергій Омельчук обговорили, як ми будемо жити завтра з відповідним фінансуванням та преференціями, які маємо сьогодні.

Зробили акцент на трьох взаємопов’язаних складових – інфраструктура матеріальних ресурсів, цифрові сервіси та адміністрування в інтеграції традиційних і трендових бізнес-процесів. Синергія цих ключових компонентів є запорукою збалансованого, стабільного та успішного розвитку нашого рідного університету.

Ще одним не менш важливим питанням у цьому контексті є синхронізація власного професійного успіху викладачів, їх матеріальне забезпечення. З цією метою у 2020 році в університеті було не лише розроблено, а й запущено, в тому числі й онлайн-сервіси, систему рейтингування та ранжування роботи наших науково-педагогічних працівників. Це, у свою чергу, дозволяє знайти відповідну кореляцію, яка буде розглянута на Вченій раді.

Вдячний колегам-ректорам, які підтримали цю філософію. Переконаний, така стратегія розвитку Херсонського державного університету принесе вагомі результати, стимулюватиме викладачів й утримуватиме лідерські позиції вишу серед ЗВО півдня України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН