Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні волонтери годують бездомних людей

У холодні мокрі морозні дні 🌧️🌨️ гарячі обіди для херсонців, що потребують допомоги, особливо смачні і актуальні!

Тому Юpiй Рожков, лідер Громадської платформи #Добро_переможе подбав про закупівлю об’ємних харчових термоконтейнерів для волонтерів, які опікуються бездомними і наркозалежними громадянами.

“Кожен з нас потребує тепла, – каже Юрій Рожков, – від гарячого чаю або супу. Але не менше – від турботи!♥️ Важливо знати, що ти не один у своїй проблемі і тобі обов’язково допоможуть. Ми домовились із служителями Церкви Хреста Спасителя про співпрацю. Вони годують людей гарячими обідами у наметах обігріву. А також безкоштовно пригощають щочетверга, о 13 годині на бульварі Мирному та по суботах, о 12 годині у Шуменському парку. Це – блага справа і я щиро вдячний усім добродіям!”

Сьогодні придбаний посуд вже у роботі. “Це – утеплені ємності по 32 літри і вони дуже зручні, – ділиться враженнями волонтер, служитель церкви Володимир Дьомін, – це вам не пластик, а метал. Для каш, супів, напоїв… Мріємо поступово замінити наші ходові пластмасові ємності на такі ж, термічні, з кришками. А ще у планах – взяти під опіку вокзали, зігріти чаєм тамтешніх безхатьків. Ми всі люди, Божі створіння. І маємо допомагати один одному!”
#Нам_тут_жити #Добрі_справи

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН