Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школи Таврійської громади відновили навчання

З 25 січня дня в освітніх закладах Таврійської територіальної громади відновлено навчальний процес. За виключенням Кам’янської гімназії, де діти поки що продовжать вчитися дистанційно. Про це повідомив заступник міського голови Анатолій Білий під час щотижневої апаратної наради в Таврійському виконкомі, яка відбулась 25 січня.

Зі 168 учнів гімназії 126 і три вчителя підвозять з інших сіл Кам’янського старостату та Новокам’янки. Але затягнулася передача шкільних автобусів від Каховської райради у власність Таврійської громади. На час вирішення цього питання діти будуть вчитися дистанційно.

В той же час, відділом освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради вирішено питання з підвозом дітей та вчителів з Плодового. Якщо раніше їх підвозили тільки до школи № 7, то зараз домовились, що маршрут подовжено до Ліцею № 2.

Як доповів Анатолій Андрійович, з п’ятниці шкільним котельним добавили об’єми газу, щоб до приходу дітей в класи добре їх прогріти. Дитсадки та шкільні столові забезпечуються продуктами харчування в сталому режимі.

Вийшли з локдауна і заклади культури. Проте вони працюватимуть з дотриманням обмежень адаптивного карантину, який продовжено до 31 березня.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН