Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Васильківській лікарні з’явиться відділення екстреної медичної допомоги

Триває реконструкція Василівської багатопрофільної лікарні в рамках реалізації програми Президента “Велике Будівництво”.

Частину приміщень лікарні, розташованих на першому поверсі будівлі реконструюють під відділення екстреної медичної допомоги. Як розповів головний лікар закладу Валерій Сапа, кошти на це надані з державної медичної субвенції, а також з районного бюджету. Частину робіт проводять за власні кошти лікарні.

Перша черга реалізації проєкту завершена. На сьогодні готуються документи для отримання сертифікату про прийняття об’єкта в експлуатацію. Ремонт приміщень майже завершено, частково завезені меблі та медичне устаткування.

Треба протягом найближчих кількох місяців завершити усі роботи та ввести цей об’єкт в експлуатацію. Варто пришвидшити проведення необхідних робіт та братися за нові проєкти. Ми пропонуємо працювати швидше та якісніше у режимі “один проект-один рік”. Це дозволить освоїти більше коштів в рамках програми Президента “Велике будівництво”. Треба дивитися на три кроки вперед та пришвидшувати темпи робіт, –  наголосив голова облдержадміністрації Олександр Старух.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН