Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністр культури розповів про незвичайний кінотеатр на Херсонщині

Міністр культури України Олександр Ткаченуо закликав мешканців країни долучитися до реалізації культурних проєктів та пожертвувати кошти на їх реалізацію. Про свої плани і кінотеатр на Херсонщині він розповів у соціальних мережах.

Ще багато потрібно встигнути – і в особистому, і для країни: Велику Реставрацію, реформу читання, зміни у ставленні до культури (бо саме вона рухає країну вперед та об’єднує), запуск креативних хабів, трансформацію бібліотек і клубів у регіонах в Центри культурних послуг, відродження народних художніх промислів, зміна підходів у мистецькій освіті, прокладення шляху культурно-історичної спадщини до об’єктів на рівні туристичних магнітів, сприяння кіногалузі, яка має стати одною з найбільш прибуткових. Як і дизайн… та поставити Україну на мапу в 20-ку найбільш привабливих туристичних дестинацій світу.

📌 Кіноточка в Козацькому

Селище на Херсонщині, яке вразило мене не тільки виноградниками і водоспадами. Влітку познайомився із крутою місцевою територіальною громадою, яка перетворює Будинок культури на сучасний центр надання культурних послуг, який обожнюють жителі. А ще вони мріють облаштувати там кіноточку, що буде доступна мешканцям і Козацького, і сусідніх сіл. Дуже хочеться цю мрію здійснити.

Долучитися до збору коштів на кінотеатр можна за реквізитами: P/pUA058201720314231015302042199
В Держказначейській службі України
ЄДРПОУ 02231077
Призначення платежу: для створення кіноточки на базі Будинку культури смт. Козацьке, Херсонської області

Не бійтесь змінювати життя, коли у вас є цілі та цінності. Та, якщо любите цю країну.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН