Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місцевий бюджет Чаплинської громади отримав 61 тисячу гривень плати за «підакцизні» ліцензії

За січень – грудень 2020 року до місцевого бюджету Чаплинського краю завдяки легальному продажу алкогольної та тютюнової продукції надійшло 61,3 тис. гривень плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами.
Це кошти, які місцевий бюджет отримав завдяки відповідальним представникам підприємництва району, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби легально. Саме такий продаж підакцизної продукції передбачає обов’язкове відображення у фіскальному чеку суми роздрібного акцизу, фактичним платником якого є споживач.
«Активна громадянська позиція усіх членів територіальних громад краю сприяє тому, що представники підприємництва, котрі здійснюють реалізацію підакцизних товарів, роблять це свідомо та відповідально. Від цього у виграші усі, адже до бюджету району надходять належні податкові надходження від продажу легальної якісної продукції», – наголошує начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська.

Пресслужба ГУ ДПС у Херсонській області,  АР Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН