Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Високопіллі платники податків отримали 1,3 тисячі адміністративних послуг

У Високопільській ДПІ протягом 2020 року представники бізнесу та громадяни безкоштовно отримали 1364 адміністративні послуги. З них 85 – отримані платниками в електронному вигляді!

Найбільш популярна серед відвідувачів послуга – видача карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників. Нею скористалися 747 високопільців. Також видано 233 довідки про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, надано 59 витягів із реєстру платників єдиного податку, зареєстровано платниками єдиного податку 48 суб’єктів господарювання.

Окрім того, фахівці податкової інспекції зареєстрували 58 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 53 книги обліку розрахункових операцій, 8 розрахункових книжок та 21 реєстратор розрахункових операцій.

Представники бізнесу та громадяни мають змогу звернутися до Високопільської ДПІ для отримання консультаційних, інформаційних, адміністративних послуг та подати податкову звітність.

Для отримання актуальної податкової інформації, доступу до ексклюзивних матеріалів, анонсів, роз’яснень та коментарів ДПС України в соціальних мережах існують офіційні сторінки ДПС у Facebook та Telegram-каналі (https://t.me/tax_gov_ua).

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН