Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рейд навколо сміттєзвалища провели працівники поліції в Херсоні (відео)

В Херсоні працівники поліції провели профілактичний рейд навколо сміттєзвалища для недопущення використання там нелегальної дитячої праці. У заходах були задіяні працівники Управління превентивної діяльності oблаcнoгo главку пoліції, Херсонського відділу поліції та служби у справах дітей.

Неподалік від сміттєзвалища поліцейські виявили кілька халабуд, де проживали родини з дітьми із Закарпаття. Люди пояснили, що на Херсонщину приїхали на заробітки, тут вони збирають та сортують сміття, яке потім здають за гроші оптовому постачальнику. Всього у саморобних бараках знаходилося 15 дорослих і 10 дітей віком від 9 місяців до 12 років. Неповнолітні не відвідували ні садочок, ні школу. Родини проживають у антисанітарних умовах, тож, задля безпеки дітей, їх разом з матеріями помістили в лікарню для обстеження та надання необхідної допомоги.

Поліцейські ретельно перевірили інформацію щодо можливої експлуатації дитячої праці і вона не підтвердилася. Також після вивчення та перевірки всіх матеріалів вирішуватиметься питання щодо можливого притягнення батьків до відповідальності за злісне невиконання обов’язків по догляду за дітьми.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН