Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великій Лепетисі почав працювати відділ «Центр надання адміністративних послуг»

З 11 січня розпочав роботу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради  по наданню адміністративних послуг населенню територіальної громади. Видача довідок, оформлення субсидій, пільг, різних видів державних соціальних допомог, земельні питання – всі ці послуги тепер можна отримати в одному зручному та комфортному місці.

Серед іншого, у ЦНАПі можна здійснити державну реєстрацію земельної ділянки, отримати витяг з нормативно-грошової оцінки, відомості у формі витягів з державного земельного кадастру, тощо. Крім цього, через  центр надання адміністративних послуг можна записатися на отримання послуги мобільного сервісного центру МВС (реєстрації-перереєстрації транспортного засобу, заміна посвідчення водія, видача довідок про відсутність судимостей).

Як і раніше у цьому ж приміщенні і надалі прийматимуть громадян та надаватимуть свої послуги державний реєстратор з реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також спеціаліст з реєстрації місця проживання, яка віднедавна надає послуги і з реєстрації актів цивільного стану.

Весь перелік послуг, які надаються на сьогоднішній день та які будуть надаватися найближчим часом можна переглянути на офіційному сайті Великолепетиської селищної ради у рішенні третьої сесії селищної ради за №55 від 24 грудня 2020 року.

Зверніть увагу!

Місцезнаходження відділу «Центр надання адміністративних послуг»: смт. Велика Лепетиха, вул. Соборна, 2 (будівля селищної ради,  перший поверх, колишній кабінет селищного голови), телефон для довідок: 2-11-60

Графік роботи: понеділок-четвер з 08.00-17.00 год. (щочетверга також діятиме дистанційне обслуговування з 17.00 до 20.00 год. за допомогою електронної пошти: cnap_vlp@ukr.net), п’ятниця – з 08.00-16.00 год., відділ працює без перерви на обід.

Великолепетиська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН