Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські платники отримали понад 17 тисяч безкоштовних адміністративних послуг

Протягом 2020 року податківці Центру обслуговування платників Новокаховської ДПІ надали платникам та громадянам 17155 адміністративних послуг. Про це повідомила начальниця Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська.
Найбільш популярна серед відвідувачів послуга – видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Нею скористалися 9409 платників. Також видано 2922 картки платників податків та внесено до паспортів громадян України інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Користуються попитом і такі адміністративні послуги: реєстрація платника єдиного податку (зареєстровано 751 платника); надання витягу з реєстру платників єдиного податку (видано 720 витягів). У 2020 році зареєстровано 440 книг обліку доходів та доходів і витрат платника єдиного податку та 49 книг доходів та витрат платника загальної системи оподаткування.

Окрім того, спеціалісти ЦОПу видали 508 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 300 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та 10 довідок на підтвердження статусу податкового резидента України.

Центр обслуговування платників Новокаховської ДПІ надає широкий спектр безкоштовних послуг для платників податків та громадян. Платники мають змогу звернутися до ЦОП для отримання консультаційних, інформаційних, адміністративних послуг та подати податкову звітність. Зокрема, торік податківці надали платникам практичну допомогу та індивідуальні консультації під час реєстрації 203 РРО.

Повний перелік адміністративних послуг, які надаються у Центрах обслуговування платників, можна переглянути на офіційному субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та
м. Севастополі.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН