Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через реформу адмінтерустрою зміниться структура Нацполіції на Херсонщині

Також у кількох районних відділах обласного главку змінились керівники.

Зміни до адміністративно-територіального устрою в Україні призвели до змін у структурі та штатній чисельності Національної поліції. Не оминуло це й Херсонщину.

Понизиться у статусі підрозділ обласного главку у Каховці — з відділу до відділення №1 Каховського районного відділу поліції, який тепер розташовуватиметься у Новій Каховці. Натомість Скадовське відділення поліції, яке раніше підпорядковувалось Новокаховському відділу, підвищиться у статусі до відділу.

Відповідно до нового адмінтерустрою зміниться й підпорядкування деяких відділень. Іванівський і Нижньосірогозький підрозділи повинні перейти до Генічеського відділу поліції, Олешківський — до Херсонського, Голопристанський і Каланчацький — до Скадовського, а Чаплинський — до Каховського.

За словами начальника Бериславського відділу поліції Олексія Пєшкова, з огляду на адміністративно-територіальну реформу реорганізується і сам його відділ. Відтепер до нього входять станція поліцейської діяльності №1 у Великій Олександрівці, відділення поліції №1 у Високопіллі та сектор поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 у Нововоронцовці.

Каховський районний відділ поліції з центром у Новій Каховці з нового року очолив Вадим Парфентьєв, який до того очолював цей же відділ, але з центром у Каховці. Каховське відділення №1 поліції очолив Віктор Попов, який до того працював у Скадовську. Натомість Скадовський підрозділ Нацполіції очолив ексначальник колишнього Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин.

— Попри зміни в структурі і підпорядкуванні деяких підрозділів кількість особового складу буде збережена, — прокоментувала речниця обласного главку Національної поліції Тетяна Пшонь.

За її словами, усі зміни в структурі будуть оприлюднені найближчим часом.

Олег БАТУРІН. Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН