Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська податкова підтримала громадські ініціативи

Таким став підсумок робочої зустрічі в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима та заступниці голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Наталії Пітерової, яка днями відбулася у податковому відомстві області.
В умовах нововведень податкового законодавства з використання РРО та впровадження програмних РРО для суб’єктів спрощеної системи оподаткування, активісти громадського руху запропонували провести низку спільних просвітницьких заходів. Зокрема, податківці області підтримали проведення у січні спеціалізованої фокус – групи на тему «Медпослуги та РРО» для представників приватної медичної практики, стоматологічних послуг, іншої діяльності у сфері охорони здоров’я за умов дотримання карантинних обмежень. Саме такі спільні заходи за ініціативи громадськості надають практичну допомогу бізнесу. А головне – встановлюють зворотній зв’язок між податковою та платниками податків.
Як зазначив під час зустрічі в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, сьогодні стимулювання добровільної сплати податків неможливе без зручного процесу звітування, якісних послуг та ефективного адміністрування. Нинішні пріоритети в роботі податкової – це готовність до змін відповідно до потреб платників, сучасний формат спілкування, конструктивний діалог та дієва підтримка ініціатив представників бізнесу та громадськості Херсонщини.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН