Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині вандали пошкодили 100 могил на кладовищі

30 грудня до поліції звернувся староста села Прибузьке Вітовського району з повідомленням про те, що на їхньому сільському кладовищі невідомі вандали осквернили більше 100 могил.

За вказаним фактом слідчі Вітовського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 297 КК України «Наруга над могилою». Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Сьогодні, 6 січня, поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 22-річний мешканець с. Прибузьке. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та відбував умовний термін покарання.

Зі слів молодика, він вчинив злочин через надмірну кількість випитого та з хуліганських мотивів. Алі від вести від себе підозру, зруйнував навіть могили своїх родичів.

Злочинцю за погодженням із прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні злочину та найближчим часом обиратиметься запобіжний захід.

Також в ході слідства встановлено, що у чоловіка ймовірно був спільник, його односелець. Наразі збирається доказова база стосовно його причетності до наруги над могилами.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН