Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нацгвардія отримала 2 спеціалізованих автомобілі для виконання завдань за призначенням

30 грудня на території військової частини 3039 Національної гвардії України відбулося урочисте вручення сертифікатів та ключів від двох спеціалізованих автомобілів.

Новий транспорт для військовослужбовців придбали коштом міського бюджету в рамках комплексної Програми “Сприяння діяльності правоохоронних органів на території міста Миколаєва на 2020-2022 роки”.

Ключі від новеньких автомобілів “CHERY TIGGO 2” та “Renault Duster”, призначених для виконання завдань з охорони громадського порядку, вручив керівництву частини міський голова Олександр Сєнкевич.

–   Автомобілі придбали за кошти, які з’явилися завдяки платникам податків. Від імені громади Миколаєва висловлюю усім вам вдячність та з великим задоволенням передаю техніку для покращення умов несення служби. Впевнений у вашому професіоналізмі та бажанні прийти на допомогу нашим громадянам. Міська влада завжди підтримуватиме подібні ініціативи і буде робити все можливе, щоб такі програми й надалі втілювалися в життя, – зазначив Олександр Сєнкевич.

Мер привітав гвардійців з прийдешніми святами, побажав їм міцного здоров’я, миру та злагоди.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН