Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перша дитина в Херсоні у новому році народилася в лікарні Тропіних

Дівчинка на ім’я Тамара з’явилася на світ 1 січня в 00.07. з вагою 3 кг 440 гр. Маля народилася здоровою і – дуже сподіваємося – щасливою!

Однак привід для хвилювання був, оскільки мама новонародженої Ольга, 31 рік, на останньому терміні вагітності перенесла COVID-19. «Хоча перебіг захворювання був легкий, і я спостерігалася вдома, все ж непокоїлася щодо здоров’я дочки, – каже мама дівчинки, – але, на щастя, все пройшло добре».

Як зазначила завідуюча акушерським відділенням Тетяна Ващенко, за час пандемії коронавірусної інфекції в акушерське відділення з підозрою на COVID-19 надходили 9 породіль. Всі вони були направлені на пологи в спеціалізоване відділення лікарні ім. А. С. Лучанського, де також благополучно народили здорових дітей.
За словами фахівця, всього за 2020 рік у відділенні було проведено 1194 пологів (на 79 пологів більше, ніж в попередньому році).

І, звичайно, не змінюючи нашої новорічної традиції, генеральний директор лікарні Леонід Ремига разом з колективом відділення в перший день нового року привітав батьків всіх новонароджених діток, а також жінок, які перебувають у передпологових палатах, та побажав родинам здоров’я і щастя.

Це дуже приємні моменти – життя триває завжди!

Херсонська міська клінічна лікарня ім. Тропіних

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН