Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наряд поліції та перешкоджання роботі: як працювала Корабельна виборча комісія

Підсумки роботи Корабельної ТВК за 27 жовтня опублікувала у соціальних мережах Наталія Чорненька.

Завдяки вам, дорогі однодумці з команди «НАМ ТУТ ЖИТИ», та представникам ЗМІ вдалося повернути роботу комісії у правове русло.

Увага, яка була прикута до засідання, зробила роботу комісії трохи прозорішою. Ми через виклики поліції та вимоги діяти чесно та відкрито отримали можливість фіксувати процес затвердження протоколів. Ми мали змогу звірити достовірність інформації, яка вносилася до комп’ютерної системи ЦВК. До цього в нас такої можливості не було, бо все робилося потайки.
День був присвячений уточненню протоколів, які надавали дільничні комісії. І наша мета була не дати сфальсифікувати результати голосування на користь певних партій та кандидатів та захистити вибір херсонців. Разом нам це вдалося!
Вночі, вже після закриття засідання (дочекалися, поки приміщення з виборчою документацією опечатають) стикнулися з ще одним порушенням. У вестибюлі помітили надірваний пакет, з якого виглядали якісь упаковані документи.

Разом з кандидатом у депутати Іваненко Тетяною викликали наряд поліції. При огляді поліцейські виявили запаковані документи, схожі на виборчі бюлетні. Факт зафіксовано, сподіваюсь, що буде надана правова оцінка порушенню.

А ми прослідкуємо!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН