Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині дільнича виборча комісія загубила пакет з бюлетенями

Увечері 26 жовтня члени дільничної виборчої комісії міста Чорноморська заявили про відсутність пакету з бюлетенями на підтримку партії “Довіряй ділам”. Згодом бюлетені все ж знайшли, розповіли в громадській мережі “Опора”.

За словами спостерігачів, спочатку члени ДВК не змогли пояснити, де знаходиться пакет з бюлетенями, та заявили, що на виборчій дільниці його також немає. Через це представниця політичної партії “Довіряй ділам” викликала поліцію.

Утім згодом з’ясувалося, що “загублені” бюлетені випадково спакували в один пакет з бюлетенями на підтримку іншої партії. Територіальна виборча комісія вирішила залишити документацію на повторний підрахунок всіх бюлетенів. На ту мить на місце подій вже приїхали поліцейські та представники “Довіряй ділам”.

Представники партії написали заяву до поліції. За даними “Опори”, 27 жовтня ТВК продовжить прийом виборчої документації від цієї ДВК після 13:00.

Суспільне Одеси готове надати членам комісії право висловити свою позицію. Для цього пропонуємо зв’язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН