Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ексочільниця Зеленопідської ОТГ подякувала мешканцям громади

Галину Лобуньку, очільницю Зеленопідської ОТГ не переобрали на другий термін. Про це вона повідомила у соціальних мережах, подякувавши мешканцям громади за підтримку вродовж років роботи та на виборах.

Дорога моя громадо, друзі, рідні, близькі, знайомі, і всі, хто щиро вболівав у ці напружені дні , і був поруч зі мною!!!

От і завершилась виборча кампанія, вона була непростою, напруженою і для мене принесла чимало досвіду, допомогла зрозуміти, хто справжній і на кого можна розраховувати. Ми програли!

І це наша спільна поразка у виборчому процесі.

Я хочу подякувати особисто кожному, хто віддав за мене свій голос. Вважаю це високою оцінкою моєї праці.

Спасибі Вам за підтримку, за молитву, за віру в мене.

Також дякую і тим, хто мене критикував, шукав слабкі місця – Ви допомогли мені стати сильнішою.

Щира подяка усім з ким я працювала багато років : сільгосппідприємствам,усім бюджетним установам ,апарату сільської ради,депутатському корпусу, виконавчому комітету попереднього скликання.

Зроблено все від мене залежне, громада була спроможною ,реалізовала багато соціальних проектів та мала розвиток, працювала з великою любов’ю до людей.

Вітаю новообраних депутататів Зеленопідської об’єднаної територіальної громади ,впевнена, що Ви реалізуєте свій професійниий потенціал на розвиток і благо нашої громади.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН