Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон має стати таким містом, в якому хочеться жити, – Андрій Сидоренко

Церква має доповнювати суспільство, як сіль доповнює страву, – говорить настоятель православної церкви Святої Тройці, що на Шуменському мікрорайоні, отець Євгеній Сидоренко.

Завжди готовий прийти на допомогу тим, хто її потребує – так вчить і своїх дітей. Старший син отця Євгенія – Андрій, цьогоріч приєднався до команди Ігоря Колихаєва і балотується у депутати Херсонської міської ради.

Андрію Сидоренко всього 30, і, за його словами, незважаючи на брак великого життєвого досвіду, він має усвідомлену життєву позицію, засновану на впевненості, що багато речей можна змінити: погане – хорошим, зле – добрим. Головне, вірити і діяти.

Свого часу Андрій долучився до діяльністю громадського соціального центру при православній церкві святої Тройці.

Спільними зусиллями виготовили і встановили 250 каналізаційних люків на відкриті ділянки у різних районах міста; довгий час вели проект з капітального ремонту та облаштування центру реабілітації онкохворих дітей при міській клінічній лікарні ім. Лучанського; у суворі зими облаштовували пункти обігріву для бездомних; подарували більше 10 тисяч боксів з предметами одягу, канцелярськими товарами, іграшками дітям із сімей, що опинилися у важких життєвих обставинах; допомагали придбати інвалідні коляски, збирали гроші на операції, проводили просвітницькі заходи у школах і ліцеях нашого міста; у соціальному центрі є гуманітарний склад, де люди, яким потрібен одяг, чи предмети побуду можуть їх взяти. А Святотроїцький сквер, у розбудові якого приймав активну участь, є окрасою Шуменського мікрорайону і улюбленою локацією відпочинку місцевих мешканців

Херсон має стати таким містом, в якому хочеться жити. Гостям і туристам – повертатися, а херсонцям – жити.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН