Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомчі нагороди ДПС України отримали податківці Херсонщини

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим вручив чотирьом працівникам подяки Голови ДПС України за відданість справі, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вірне служіння Українському народу.

Серед нагороджених: податківці – держслужбовці, які сумлінно виконували громадянський обов’язок під час захисту територіальної цілісності України у зоні ОСС, – Сергій Ющук та Сергій Зяблов.

З особливою турботою та словами підтримки керівник податкової області вручив відомчі нагороди Світлані Міщенко та Катерині Жарук. У Світлани чоловік загинув при виконанні службових обов’язків під час захисту правопорядку, у Катерини – віддав своє життя задля забезпечення економічної безпеки країни в зоні проведення АТО. Також до привітальних урочистостей долучилися представники профспілкового комітету установи.

Ігор Клим побажав усім податківцям успіхів у складній та важливій справі, міцного здоров’я, щастя, нових звершень, миру та злагоди! «Саме від рівня нашої відповідальності залежать розвиток суспільних процесів та вагомість результатів соціально-економічного зростання області, а головне поліпшення життя громадян Херсонщини», – підсумував в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН