Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Виборчі комісії у Таврійську забезпечені дезінфікуючими засобами, одноразовими масками та захисними рукавичками

Вже за 4 дні Таврійськ буде обирати голову об’єднаної територіальної громади, депутатів міської, районної та обласної рад. Так склалося, що місцеві вибори-2020 здійснюються в умовах карантину. Щоб волевиявлення людей пройшло в безпечних умовах, міська влада Таврійська придбала членам всіх 13 дільничних виборчих комісій та міської ТВК одноразові маски, захисні рукавички, санітайзери, паперові рушнички, дезінфікуючі засоби для обробки підлоги, столів, кабінок, безконтактні термометри та стрічки, щоб нанести розмітку для дотримання соціальної дистанції.

25 жовтня мешканцям міста та населених пунктів, які приєднуються до Таврійська, рекомендується під час голосування дотримуватися протиепідемічних заходів.

На вході до дільниці виборців зустрічатиме один з членів ДВК, який кожному буде робити температурний скринінг та перевірить наявність одноразової маски та захисних рукавичок. Тому разом із паспортом не забудьте взяти ручку та засоби індивідуального захисту.

В приміщенні для голосування будуть знаходитися антисептики для рук та обладнані місця, куди після вкидання бюлетенів можна буде скинути маски та рукавички.

За інформацією керуючої справами Таврійського міськвиконкому Наталії Левченко, придбані захисні та деззасоби вже передано і знаходяться на дільницях. Засоби індивідуального захисту придбано за рахунок коштів міського бюджету Таврійська.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН