Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чорнобаївські спортсмени гідно представили область на чемпіонаті України з важкої атлетики

З 9 по 14 жовтня у місті Павлоград Дніпропетровської області проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 13 років та всеукраїнський відкритий турнір на приз олімпійського чемпіона Юрія Зайцева, де брали участь спортсмени з 24 областей.

Департамент реалізації гуманітарної політики Херсонської області не виділив кошти щоб відправити збірну команду області на ці змагання. Але важкоатлети села Чорнобаївка поїхали на чемпіонат за рахунок тренерів, батьків та небайдужих спонсорів і дуже вдало виступили.

Гора Валентина завоювала срібну нагороду в категорії 71кг в дуже запеклій боротьбі з двома донецькими спортсменами. До останнього підходу вирішувалося чи Валентина буде 2-ю чи 4-ю. Все ж таки Валя підняла 54кг в поштовху, що принесло їй 2 місце, і була нагороджена медаллю і цінним призом.

Гора Діана в категорії 32кг стала п’ятою, також п’ятою була Палькова Ангеліна в категорії 36кг. В категорії 45кгвиступила Бондарєва Вікторія і стала шостою. Бутрій Станіслав в категорії 55кг був дев’ятим. Всі спортсмени встановили особисті рекорди та показали хорошу техніку. На жаль не поїхав на ці змагання Татарінов Максим (не було коштів), де в категорії 67кг міг би стати бронзовим призером.

Вітаємо наших спортсменів важкоатлетів та їх тренерів Базилюка Анатолія Михайловича та Вячеслава Анатолійовича з гарними результатами, бажаємо нових спортивних досягнень!

Чорнобаївська сільська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН