Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві привітали захисників України

Сьогодні, виконувач функцій і повноважень голови Миколаївської облдержадміністрації, заступник голови облдержадміністрації Тетяна Стахевич та заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України взяли участь в урочистих заходах до Дня Захисника України.

 «14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України. Бажаю всім нашим захисникам міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях! Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!», – звернулася до присутніх Тетяна Стахевич.

Під час заходу були вручені державні нагороди:

Медаль «За військову службу Україні» за самовіддане служіння Українському народові, зразкове виконання військового обов’язку посмертно вручені загиблим у авіакатастрофі курсантам Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба, нашим землякам –Андрію Померанцеву та Володимиру Олабіну. Нагороди отримали батьки загиблих.

Орден «За заслуги ІІІ ступеня» за вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю, відданість справі захисту держави та її народу, за вагомий внесок у зміцнення демократичної, соціальної і правової України вручені Павлу Пекуру та Василю Павлову.

Окрім того, посвідчення і нагрудний знак “Почесний донор України” вручено Віктору Шульгіну.

Пресслужба Миколаївської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН