Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонки допомагають безпритульним тваринам

До представниць жіночого крила партії «ЗА МАЙБУТНЄ» долучилася і відома в Херсоні зоозахисниця – Ангеліна Рибченко – голова правління Херсонської обласної громадської організації «захист безпритульних тварин “Шанс”». Ангеліна дає тваринам шанс на життя. ЇЇ ініціативі вже більше 10 років.

«Притулок майже завжди на межі катастрофи і ледве зводить кінці з кінцями і дуже часто ми не маємо навіть потрібних ліків, і це при тому, що до нас надходить велика кількість важко хворих і тяжко травмованих тварин! – каже представниця жіночого крила партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ангеліна Рибченко.

Нет описания.

Сьогодні «Шанс» вирішує одну з головних міських проблем щодо безпритульних тварин, не отримуючи ні копійки з міського бюджету. Допомагають організації не байдужі люди. Представниці «ЗА МАЙБУТНЄ» приїхали дізнатися про потреби притулку. Вони планують придбати ліки і корма для тварин ” Шансу ” і знають, що у всіх розвинених країнах притулки для тварин утримуються у належному стані, а питанню захисту чотирилапих приділяється чимала увага.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН