Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З професійним святом, Днем працівників стандартизації та метрології, привітали херсонських фахівців

Шановні колеги!

Сердечно вітаю усіх вас з професійним святом – Днем працівників стандартизації та метрології України і Всесвітнім днем стандартів. Щиро бажаю вам і вашим сім’ям мирного неба, міцного здоров`я, щастя, добробуту, творчого натхнення та утвердження високих стандартів життя на благо українського народу.

Стандартизація, метрологія, сертифікація – це складові технічного регулювання, надійна основа для захисту прав споживачів та стабільного розвитку держави. Стандарти відіграють велику роль у міжнародній торгівлі, захисті навколишнього середовища, в удосконаленні програм безпеки і охорони здоров’я, покращенні якості життя та розвитку економіки. Саме від вашого вкладу в розвиток галузі  великою мірою залежать темпи впровадження нових технологій у промисловості, розроблення та виробництво нових і якісних видів продукції.

Ваша щоденна праця допомагає ставати конкурентоспроможними вітчизняним продукції та послугам, сприяє покращенню торгово-економічних стосунків з Європейським Союзом, укладанню Угоди АСАА. Угода АСАА дасть можливість України інтегрувати до ринку промислових товарів ЄС

Сьогодні укладання Угоди АСАА – найактуальніше питання для держави. Угода АСАА – це угода про оцінку відповідності та прийняття промислової продукції, це можливість України інтегрувати до ринку промислових товарів ЄС. І ДП «Херсонстандартметрологія» як підприємство, що входить до сфери управління Міністерства економічного розвитку та торгівлі України в межах своїх повноважень долучаеться до цих процесів.

Завдяки цьому помітно вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських вимог і стандартів, життя наших громадян стає якіснішим і безпечнішим.

Бажаю вам успіхів у справах, міцного здоров’я, щастя, благополуччя. Нехай кожен ваш день буде наповнений добротою, радістю і бажанням досягати все нових і нових горизонтів!

З повагою В.о.генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія»  Микола Курдюмов

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН