Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Велике Будівництво»: У Миколаєві продовжується ремонт ДНЗ№60

На Миколаївщині перелік об’єктів затверджено  розпорядженням №26-р від 07 лютого 2020 року «Про реалізацію в Миколаївській області проєкту Президента України щодо спорудження шкіл, садочків і стадіонів». Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА.

Капітальний ремонт однієї будівлі дошкільного навчального закладу №60 у місті Миколаєві один з таких об’єктів.
На замовлення управління капітального будівництва реалізує об’єкт будівництва ММР ТОВ «АЛЬФА БУД МОНТАЖ». Роботи фінансуються за рахунок коштів бюджету м. Миколаєва.
На сьогодні вже виконано демонтажні роботи, частково проведено підсилення зовнішніх стін, штукатурення та утеплення фасадів, заміна вікон, влаштування вирівнюючих стяжок підлог 1-го поверху одного корпусу.
Проведено демонтаж та влаштування підпорної стінки на території ДНЗ №60, спіл дерев, влаштування відмостки всього периметру будівлі дитячого садочка, частково благоустрій.
На даний час проводяться роботи з капітального ремонту системи опалення, водопроводу та каналізації, електроосвітлення та електрообладнання.

Реалізація проєкту полягає в забезпеченні прав дітей на доступність здобуття дошкільної освіти у комфортних умовах роботи дошкільних закладів. Капітальний ремонт направлено на створення належних умов для функціонування ДНЗ, покращення його внутрішнього і зовнішнього вигляду та підвищення рівня комфортності та якості.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. какое отношение это имеет к зеленойгадине? зеленское чмо и ремонт в моей квартире себе припишет

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН