Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже 7 мільйонів гривень малий бізнес Горностаївщини спрямував до місцевого бюджету

За 8 місяців 2020 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету Горностаївського району майже 7 млн гривень єдиного податку. Ця сума перевищила минулорічні надходження на 0,7 млн гривень або 12 відсотків.

Єдиний податок стабільно та суттєво поповнює місцевий бюджет Горностаївщини. Він є важливим фінансовим джерелом у вирішенні соціально-економічних питань району.

Значну частку надходжень забезпечують суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи. З початку року вони спрямували до місцевого бюджету району 2 млн гривень. Приріст надходжень єдиного податку до минулого року склав 0,2 млн гривень або 13 відсотків.

У податковій інспекції відзначають, що зростання сплати єдиного податку – результат комплексу заходів, які органи місцевого самоврядування спільно з податківцями вживають для легалізації підприємницької діяльності. Якісне адміністрування та активна позиція керівника територіальної громади, безперечно, додали кілька тисяч надходжень. Єдиний податок повністю спрямовується до місцевих бюджетів, тому територіальні громади мають можливість використовувати ці кошти для свого розвитку.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН