Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кандидата в депутати до Олешківської міської ради виключили з партії через лайк опоненту

Звернення опублікував Єгор Мірошніченко у соціальних мережах.

Нещодавно я вже писав про свої наміри щодо балотування на посаду кандидата у депутати Олешківської міської ради , багато людей , які підтримують , щиро дякую кожному, хто дійсно підтримує мене, мою стратегію, зокрема, культури і молодіжної політики міста , а є які відверто посміхаються, говорять: “Який ти молодець” , а за спиною тебе “цькують”, “Що він зробить”…і таке інше… Хочу Вас запевнити дорогі мої “прихильники” , рішення за людьми, громадянами міста!

Дні два, три тому я повідомив , що йду від команди ЗЕ, але сьогодні дізнався , що мене викреслили із списку ЗЕ за те , що я лайкнув заяву ЄВГЕНА РИЩУКА про балотування на голову ОТГ. Я ХОЧУ стати СЛУГОЮ НАРОДУ, а не слугою партійним босам. «Дякую» Вадим Гараненко за те, що деяких прихвостнів ВОРонова ви оцінили більше, чим людину , яка вірить Президенту ЗЕЛЕНСЬКОМУ та його курсу.
Я б з задоволенням пішов на вибори самовисуванцем, але закон цього не дозволяє. Тож , проаналізувавши списки команд в різних партіях, а я вірю , що партії роблять ЛЮДИ, а не навпаки, я вирішив працювати в команді Ширака Валеріковича ( РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА) . Як впевнений , що в цій команді зібралися люди слова і діла. Тож РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ !!!

Ваш Єгор Мірошніченко !!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН