Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховській ОТГ побудують нову дорогу

Вартість робіт складе майже 40 млн грн.

Вінницька компанія «Мего ЛТД» виграла тендер на проведення реконструкції вулиці Першотравневої, яка з’єднує каховський житломасив Свєтлово з Малокаховкою. Замовником робіт виступає державна установа «Місцеві дороги Херсонщини». Вартість – майже 40 млн грн з ПДВ. Ця інформація розміщена на порталі публічних закупівель «Прозорро».

За словами міського голови Каховки Андрія Дяченка, фактично мова йде про будівництво нової асфальтованої дороги, якої на вказаній ділянці ніколи не було. Завдяки ній місто планує подовжити існуючий кільцевий автобусний маршрут, поєднавши місто, мікрорайон Соснівка і Малокаховку, яка після місцевих виборів 25 жовтня входитиме до Каховської ОТГ.

Крім цього тендеру ТОВ «Мего ЛТД» стала переможцем аукціону на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення «0220906 Костянтинівка — М14» у Горностаївському районі. 27 серпня був укладений договір на виконання робіт вартістю майже 25,5 млн грн.

Раніше вінничани виграли на Херсонщині тендер на проведення капремонту дороги загального користування місцевого значення 0220609 Орлове – Іванівка вартістю 45 млн грн.

Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН